Η Ιδέα

Όλα αρχίσανε με την άφιξη της πρώτης αντιπρωσοπείας μοτοσυκλετών Indian στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2014. Η ιστορική επιστροφή της θρυλικής μοτοσυκλέτας μετά από 60 χρόνια απουσίας ήταν πλέον γεγονός. ‘Ενα μεγαλιώδες, εντυπωσιακό comeback για την παγκόσμια ιστορία μοτοσυκλέτας.

Θέλαμε και έπρεπε λοιπόν να βρούμε oποσδήποτε τρόπο να εμπλακούμε τώρα και με τον άλλο μεγάλο δίτροχο θρύλο της Αμερικάνικης μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας και ιστορίας.

Έχοντας ήδη την αδιαφισβήτητη μέγαλη πείρα και μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο των Harley-Davidson και Buell μοτοσυκλετών μέσω της εικοσαετούς αποκλειστικής αντιπροσωπείας στην Έλλαδα, αποφασίσαμε, τρεις φιλοί και πάλαι πότε συνεργάτες στο χώρο, να ανοίξουμε ένα άρτια εξοπλισμένο και μοναδικό στο είδος συνεργείο. Ένας πρότυπος χώρος περιποιήσεις και επιδιόρθώσης των αγαπημένων Αμερικανικών Θρύλων.

Με τις υπάρχουσες λοιπον περγαμηνές μας πήραμε και το επίσημο χρήσμα του εξουσιοδωτημένου συνεργείου για τις Indian και Victory μοτοσυκλέτες, υλοποιόντας έτσι το όνειρο και τη φιλοδοξία μας.

Αποτέλεσμα, δημιουργήσαμε το “Legendary Motocycles S.P.A.” (Service, Parts, Accessories), ένα «εργαστήριο» για επισκευές, σέρβις και customizing.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μέσα από το χώρο μας μια άκρος επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε όλους τους ιδιοκτήτες των θρυλικών Αμερικανικών μοτοσυκλετών με τη κλασσική V-κυλινδρική διάταξη, Indian, Harley-Davidson, Victory και Buell.

Τόσο απλά …